Трговија на големо и мало

Вуле Јуниор – Н Ви нуди и голем асортиман на производи од најреномирани производи во клучарската и браварската индустрија за кои од поголем дел од нив е и ексклузивен застапник.

 Асортиман на производи:

– Брави, Сигурносни системи, Катанци, Цилиндри,
– Затворачи за врати, Антипаник механизми
– Сефови и Каси
– Машини и опрема за изработка на клучеви
– Репроматеријал за клучарска дејност

Сите заинтересирани фирми кои сакаат да добијат ценовник на големо и дозвола за online нарачка може да се регистрираат со пополнување на следната контакт форма:

Напомена: Ценовникот на големо е достапен само за фирми на кои основна професија им е браварска, клучарска и трговска дејност – железарија

Кошница