Електрични системи за отворање

По страна
Сортирање

Showing all 2 results

JIS

6601 читач на отисок,картици и тагови

*Самостојна контрола на пристап терминал со отисок од прст и читач на картици *Метално кукиште *Опремен со биометриски читач *Резолуција 450 дпи *Снимање до 160 отисоци и 200 картици
Add To Compare
JIS

Т6501 читач на шифра,картици и тагови

*До 500 различни кодови *Тастатура со задно осветлување во сино *Заштита од насилно оштетување *ЕМ 125 KHZ картички и тагови *Растојани на читање 1мм *Лозинка од 4 до 8 цифри *Програмирањето се извршува на тастатура *Тробојна ...
Add To Compare