Мотори за лизгачки врати

По страна
Сортирање

Showing all 4 results

VDS

SIMPLY 24V

МОТОР ЗА ЛИЗГАЧКА ПОРТА SIMPLY 24V до 600кг, во комплет со две далечинска,ресивер,две фотокелии,метална плоча за мотор и два прекинувачи
VDS

SIMPLY 230V

МОТОР ЗА ЛИЗГАЧКА ПОРТА SIMPLY 230V до 600кг, во комплет со две далечинска,ресивер,две фотокелии,метална плоча за мотор и два прекинувачи
VDS

CARRERA 230V

МОТОР ЗА ЛИЗГАЧКА ПОРТА CARRERA 230V до 800кг, во комплет со две далечинска,ресивер,две фотокелии,метална плоча за мотор и два прекинувачи
VDS

CARRERA 230V

МОТОР ЗА ЛИЗГАЧКА ПОРТА CARRERA 230V до 1000кг, во комплет со две далечинска,ресивер,две фотокелии,метална плоча за мотор и два прекинувачи