Автоматика за врати

По страна
Сортирање

Showing 1–25 of 40 results

VDS

BASIC-O9

Мотор за гаражна врата до 70кг, во комплет со едно далечинско,два алуминиумски профили,еден пар фотокелии и еден селектор со клуч  
VDS

SIMPLY 24V

МОТОР ЗА ЛИЗГАЧКА ПОРТА SIMPLY 24V до 600кг, во комплет со две далечинска,ресивер,две фотокелии,метална плоча за мотор и два прекинувачи
VDS

SIMPLY 230V

МОТОР ЗА ЛИЗГАЧКА ПОРТА SIMPLY 230V до 600кг, во комплет со две далечинска,ресивер,две фотокелии,метална плоча за мотор и два прекинувачи
VDS

CARRERA 230V

МОТОР ЗА ЛИЗГАЧКА ПОРТА CARRERA 230V до 800кг, во комплет со две далечинска,ресивер,две фотокелии,метална плоча за мотор и два прекинувачи
VDS

CARRERA 230V

МОТОР ЗА ЛИЗГАЧКА ПОРТА CARRERA 230V до 1000кг, во комплет со две далечинска,ресивер,две фотокелии,метална плоча за мотор и два прекинувачи